11 nov. 2010

Ceas Desteptator - Camera Spion!

Astazi va trezim interesul cu o camera ascunsa, ideala pentru a observa actiunile persoanelor din jurul dvs. (bona, copii, musafiri, etc.). Ceasul desteptator spion poate fi asezat oriunde in casa , fara sa trezeasca nici o suspiciun. Camera este prevazuta si cu sensor de miscare pentru a va usura vizualizarea inregistrarilor , astfel nu veti mai fi nevoit sa urmariti ore de inregistrare in care , poate ,  nu se intampla nimic . Pretul acestui echipament este de: 2400 LEI(TVA inclus).
 

Caracteristici tehnice:  30 cadre/secund; microfon incorporat; posibilitate setare ora si data; senzor imagine: 2M; alimentare: baterie Li-ion reincarcabila, 90min inregistrare continua.

ATENTIE! Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia. Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra! Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!Nu le folositi in scopuri ilegale! Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu